Altmuligmand København

Vil du gerne komme efter de praktiske hængepartier, der har plaget din samvittighed lidt for længe? Så har du brug for vores altmuligmand i København.

Hos Better Call Bob stiller vi med et stort hold af handymen og altmuligmænd i København, så byens borgere er fri for tyngende hængepartier, der aldrig bliver udbedret. Det særlige ved os er, at vi ikke bruger nogen bil i vores arbejde. Al vores transport er via rugbrød i benene på cyklen. Dét giver vores altmuligmænd i København et sunds arbejdsmiljø, og et godt humør, når de kommer på besøg hos dig for at hjælpe dig videre.

Bestil en altmuligman i København i bunden af siden her – eller læs med videre, hvis du vil vide mere.

Hvad kan vores altmuligmand i København hjælpe dig med?

Hvad kan en altmuligmand i København fra Better Call Bob så helt konkret hjælpe dig med?

Svaret er faktisk lige så slående, som det er ragende enkelt:  Alt muligt.

Det er jo præcist dét, der ligger i altmuligmandens evner. Han kan hjælpe dig med stort set hvad som helst – så længe vi taler praktisk arbejde, selvfølgelig.

Hvis du gerne vil have noget mere konkret, så har vi kogt en lille liste med eksempler sammen til dig herunder. Vores altmuligmand i København kan nemlig hjælpe dig med følgende:

  • at hænge hylder, TV, billeder mm. op på væggene
  • at samle møbler
  • at omrokere i rum, der trænger til fornyelse
  • at opsætte fodlister, karme, stukke, osv.
  • at rette skæve døre til, så de ikke binder
  • at fixe de skæve låger i køkkenet
  • at hænge lamper op i lampeudtag

Ja, det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan sætte en altmuligmand til. Og hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig med din konkrete opgave, så tøv ikke med at række ud til os – du må nemlig altid gerne spørge.

Sådan sikrer vi dig en god oplevelse

Når du bestiller en altmuligmand i København til at løse en praktisk opgave for dig, så gør vi alt i vores magt for at sikre dig en god oplevelse med vores service. Konkret garanterer vi altid, at vi kommer med et højt humør og energien i top – det hjælper de daglige cykelture os med.

Vores arbejdes kvalitet sikres gennem uddannede medarbejdere, der jævnligt er på opkvalificeringskurser. Dette er med til at sikre, at mængden af opgaver, vores altmuligmænd i København kan løse, er så høj som man kunne tænke sig.

Endelig er der også prisen. Den skal jo også sidde i skabet, og er med til at definere den gode oplevelse. Lad os fortælle dig lidt mere om vores gode priser herunder.

Priser på vores altmuligmand i København

Hos Better Call Bob mener vi, at alle skal kunne have råd til at betale for en altmuligmand i København. Derfor har vi sikret, at alle vores priser er konkurrencedygtige. Desuden tilbyder vi 2 prismodeller, der er med til at sikre, at du ikke kommer til at betale for mere end hvad din opgave kræver vores handyman.

Prismodel 1: En altmuligmand med grundlæggende værktøj – 559 kr./timen
Hvis du har brug for at få lavet en række mindre ting rundt omkring i huset, så er en altmuligmand med det grundlæggende værktøj i orden ofte tilstrækkelig. En altmuligmand med grundlæggende værktøj kan hjælpe dig med almindelige ophængnings-opgaver, som fx ophængning af hylder, billeder, TV, lamper, osv.

Prismodel 2: En altmuligmand med tømrer-værktøj – 600 kr./timen
Hvis du har nogle større projekter, der kræver værktøj til bearbejdning af træ, så skal du bruge en altmuligmand med tømrer-værktøj. En sådan altmuligmand kan fx hjælpe dig med at montere et nyt køkken, rette døre til, så de ikke binder, installere fodlister, og meget mere.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Kontakt os og få en grøn handyman forbi i dag!

Skal vores handyman komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.