Handyman Bispebjerg

Lukker de knirkende døre ikke ordentligt, skal haven fixes én gang for alle, eller har du brug for hjælp til at få flottere lamper ophængt over spisebordet?

Ja, de praktiske opgaver har det med at hobe sig lidt op over tid. Så er det heldigt, at Better Call Bob’s handyman cykler rundt i Bispebjerg til dagligt, og hjælper områdets borgere med at få ordnet de praktiske opgaver.

Herunder kan du læse mere om de ting, vores handyman i Bispebjerg kan hjælpe dig med.

Disse opgaver løser vores handyman i Bispebjerg

Hvilke opgaver løser vores handyman i Bispebjerg så?

Svaret er lige så enkelt som du nok havde forestillet dig – for det er stort set alle typer af praktisk arbejde.

Herunder finder du en lille liste med nogle eksempler på ting, som vores handyman i Bispebjerg har hjulpet lokale kunder med at løse:

  • Ophængning af TV, lamper, billeder og hylder
  • Opsætning af reolsystemer på væggene
  • Montering af køkken
  • Tilretning af skæve døre og låger
  • Ophængning af gardiner
  • Havearbejde
  • Malerarbejde

– og selvfølgelig meget, meget mere.

Det er faktisk nærmest kun fantasien, der sætter grænser for de opgaver, vores handyman i Bispebjerg kan løse for dig. Og hvis du alligevel er i tvivl om hvorvidt vi kan klare dét, der ligger på dit bord, så tøv ikke med at tage fat i os.

Vores kunder elsker os – og det vil du også komme til

Vi siger det ligeud: Vi er pivhamrende stolte af det arbejde, vi udfører for vores kunder.

Vi kan stå inde for kvaliteten af vores løsninger, og vi klarer altid opgaverne med et højt humør. Når vi dukker op kommer vi frisk fra cyklen, og fyldt med energi til arbejdet – og det gælder selvfølgelig også, selvom vejret nogle gange er imod os.

Du behøver ikke at tage vores ord for det. For vores kunder har talt – og du kan selv se hvad de siger på Trustpilot.

Skal du være vores næste tilfredse kunde?

Vælg mellem 2 prismodeller

Hos Better Call Bob har vi billige priser. Vores lave priser er bl.a. mulige grundet vores prioriteringer. Vores handyman i Bispebjerg tager cyklen istedet for bilen – og en cykel er altså bare billigere i drift end en benzinsluger.

Det kommer dig som kunde til fordel, for du ender med at betale mindre for vores service.

Hos os kan du vælge mellem 2 prismodeller.

Handyman med simpelt værktøj
559 kr./timen, inkl. moms
Skal du have hængt ting op på væggene, eller hvis du skal have samlet møbler, så er det nødvendigt med noget grundlæggende værktøj. Her kan du bestille vores handyman med simpelt værktøj til disse opgaver.

Handyman med værktøj til tømmer-arbejde
600 kr./timen, inkl. moms
Hvis du har større projekter, der kræver mere håndværkersnilde, så tager vi os selvfølgelig også af dem. Det kan fx være montering af køkkener, eller hvis et skur skal stables på benene udenfor.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Er du i tvivl om hvilken model, der passer til dine opgaver? Så tag fat på os, og få lidt vejledning – helt uforpligtende og gratis selvfølgelig.

En grøn handyman-løsning, som du kan have det godt med

Hos Better Call Bob er bæredygtighed tænkt ind i vores koncept. Tingene skal jo hænge sammen – også i det større billede.

Når vi tager cyklen, så sparer vi København for udledning af co2 og øvrig forurening. Derudover holder den daglige fysiske aktivitet også vores medarbejderes helbred i ave – både fysisk og mentalt.

Det sikrer et højt humør og masser af positiv energi. Og det bringer vi selvfølgelig med ind i vores arbejde hos dig.

Kontakt os og få en handyman i Bispebjerg forbi dig i dag!

Skal vores handyman i Bispebjerg komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.