Handyman Bryggen

Brug for en handyman på Bryggen, der kan hjælpe dig videre med de praktiske opgaver og hængepartier i dit hjem?

Så har vi løsningen til dig: Prøv en handyman fra Better Call Bob.

Hos Better Call Bob står vi klar med et stort team af kyndige handymen og -kvinder, der er parate til at tage fat hjemme hos dig. Så hvis du selv mangler tiden eller overskuddet, eller hvis du har lidt for mange tommelfingre, så er hjælpen ikke langt væk.

Vi kommer ud til dig, og fikser det, der skal fikses – så du kan komme videre i programmet, og slappe af derhjemme.

Herunder fortæller vi dig lidt mere om hvad vi kan tilbyde. Og hvis du synes, at en dygtig handyman på Bryggen lyder som noget for dig, så tøv ikke med at tage fat på os.

Få en handyman på Bryggen, og kom de praktiske hængepartier til livs

Hos Better Call Bob har vores handymen erfaring med en lang række forskellige opgaver – både de mindre, og dem, der er lidt større. Blandt andet kan vi hjælpe dig videre med følgende:

  • Ophængning af persienner, gardiner eller rullegardiner
  • Havearbejde
  • Oprydning, omrokering og udsmidning
  • Forefaldende havearbejde
  • Ophængning af hylder, billeder, lamper, TV, osv.
  • Tilretning af bindende døre og låger, der hænger
  • Samling af møbler
  • … og meget mere!

Hvis du er i tvivl om hvorvidt det, du mangler hjælp til, er noget vi kan tage os af, så giver du os bare et kald og spørger. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Prøv en handyman, der er til at betale for

Hos Better Call Bob mener vi, at det skal være muligt for alle at få en handyman forbi. Også selvom opgaven måske ikke er så stor. For det er pengene, der er involveret, heller ikke.

Vi holder priserne lave gennem en bevidst omkostningsstrategi. Vi har bl.a. skrottet de dyre biler til fordel for cyklen i vores arbejde. En cykel tager os lige så hurtigt fra kunde til kunde, og så er det jo god, grøn energi der ligger i benene.

Vi tager et fast opstartsgebyr på kr. 399,-, hvilket dækker vores udgifter til transport i København C samt de mest basale materialer som skruer og rawlplugs. Derudover kan du få gavn af vores hjælp gennem 2 forskellige prismodeller. Hvilken prismodel, der er aktuel for dig, afhænger af hvad du skal have lavet.

Hvis du skal bruge en handyman med værktøj til ophængning og simple samle-opgaver tager vi kr. 559,- i timen. Prismodellen her er for dig, der skal have tingene op at hænge. Vi tager alt det nødvendige værktøj med – også rawlplugs og skruer. Og så kan vi også samle dine møbler.

Og har du endelig brug for en handyman med værktøj til tømmerarbejde tager vi kr. 600,- i timen. Her får du en handyman til Bryggen, der kan påtage sig tømrer-projekter af enhver tænkelig art. Det kan fx være opsætning af gipsvægge, montering af køkkener og meget mere.

Kræver din opgave ekstra materialer at løse tager vi for kostprisen på materialerne, samt for den tid vi bruger på anskaffelsen. Alle vores priser er inkl. moms.

Få en oplevelse – få en handyman på Bryggen

Når du får besøg af vores handyman på Bryggen, så går vi op i, at det skal være en god oplevelse for dig. Vi kvalitetssikrer vores service på flere forskellige måder.

For det første kommer vi altid med et højt humør. Når vi træder ind ad døren hos dig er vi lige kommet fra en frisk tur på cyklen. Og der er da ikke noget som en god cykeltur, der kan få sat stemningen.

Cyklen er en central del af Better Call Bob’s koncept. Ved at bruge cyklen i stedet for en osende bil kan vi give lidt tilbage til klimaet. Og cyklen holder også aktivitetsniveauet oppe for vores handymen og -kvinder – hele dagen. Det er sundt for både krop og sjæl. Og vi tror også på, at det sætter et positivt præg på de løsninger, vi laver for vores kunder.

Når vi udfører vores arbejde, så skal tingene virke – uden at knirke. Dette garanterer vi bl.a. gennem løbende uddannelse af vores medarbejdere. Derudover følger vi altid op på de løsninger, vi laver for dig – bare så vi lige er sikre på, at alt også spiller i morgen.

Og skulle der være problemer med det, vi har lavet for dig, så kommer vi selvfølgelig og retter op på det.

Kontakt os og få en handyman på Bryggen forbi dig i dag!

Skal vores handyman på Bryggen komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.