Handyman Christiania

Har du brug for hjælp fra en handyman på Christiania? Skal du videre med de praktiske hængepartier og opgaver i dit hjem?

Så har vi løsningen til dig hos Better Call Bob: En bæredygtig handyman på cykel, der er klar til at tage fat.

Hos Better Call Bob står vi klar med et stort team af handymen og -kvinder, der hver dag cykler Københavns gader tynde for at hjælpe byens borgere med stort og småt. Og det gælder selvfølgelig også de praktiske opgaver, du står med på Christiania.

Når du tager fat på os, så kommer vi og fikser det, du skal have fikset i dit hjem. Om det er en køkkenlåge, der hænger, eller hvis du skal have lamper i loftet – ja, alt det, som en handyman som regel kan klare, det klarer vi.

Herunder fortæller vi dig mere om vores handyman-service på Christiania. Og hvis du synes, at et besøg af en handyman allerede nu lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

Få en handyman på Christiania, og kom de praktiske hængepartier til livs

Hos Better Call Bob udfører vi alt det, man normalt forbinder med handyman-arbejde – og mere til. Vi assisterer både med store såvel som med små projekter. Her er der ingen opgave, der er for lille.

Herunder har vi listet nogle af de opgaver, vi ofte kaldes ud til:

  • Almindeligt oprydnings-, omrokerings- og udsmidningsarbejde
  • Forefaldende havearbejde
  • Ophængning af gardiner og lamper
  • Ophængning af billeder, TV og hylder
  • Tilretning af døre, der binder
  • Opretning af køkkenlåger
  • Samling og/eller reparation af møbler
  • … og meget mere!

Her er der praktisk talt ingen grænser for hvilke typer af handyman-opgaver, vi tager på os. Og hvis du alligevel er i tvivl om hvorvidt vi også kan hjælpe dig med din opgave, så tager du bare kontakt til os. Det er helt uforpligtende.

Prøv en handyman, der er til at betale for

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du skal have en tømrer forbi for at fikse småopgaver i hjemmet. Men med Better Call Bob’s handymen og -kvinder på Christiania kommer du ikke til at betale for meget.

Vi arbejder med priser, der er til at forstå.

Når du bestiller os til en eller flere opgaver hjemme hos dig betaler du et fast opstartsgebyr på kr. 399,-. Dette dækker vores udgifter til transport i København C, samt evt. materialer, som vi skal bruge i arbejdet hos dig.

Derudover betaler du en fast pris pr. påbegyndt time, vi bruger hos dig. Hvilken timepris vi tager afhænger kort sagt af hvilke typer opgaver, du skal have løst.

For en handyman med værktøj til ophængning og samling af møbler tager vi kr. 559,- i timen.
Her kan du få hjælp til at få billeder, TV eller hylder ophængt på dine vægge. Vi sætter også gardiner og persienner op, og hvis du skal have lamper i loftet tager vi os også af denne del. Det kan også være hvis du skal have hjælp til at samle et nyt møbel, du lige har købt.

For en handyman med værktøj til større tømreropgaver tager vi kr. 600,- i timen.
Hvis du vælger denne løsning er der praktisk taget ingen begrænsning på hvad du kan bruge vores handyman på Christiania til. Måske har du en skillevæg, du gerne vil have opsat i hjemmet? Eller et køkken, der skal monteres – eller måske et skur, der skal rejses udenfor? Tænk en handyman, der kort sagt kan gøre alt det, som du normalt forbinder med en handymans kompetencer.

Alle vores priser er inkl. moms, og uden yderligere skjulte gebyrer.

Få en oplevelse – få en handyman på Christiania

Når vores handyman på Christiania kommer ud forbi dig for at give en hjælpende hånd, så vil vi så gerne, at det skal være en positiv oplevelse for dig. Dette sikrer vi på flere måder.

For det første, så ligger det centralt i vores koncept, at vi bruger cyklen i stedet for bilen til at komme rundt i byen. Det sparer både os og dig for penge, så du ikke kommer til at betale for meget. Det sikrer også, at vi altid kommer friskt og frejdigt, og klar på at tage fat – just steget ned fra jernhesten. Det kan jo ikke andet end at give os et humør, der sætter tonen for en god oplevelse.

Vi går op i at levere løsninger, der bare virker. Vi uddanner løbende vores medarbejdere, så de kan varetage en lang række forskellige handyman-opgaver. Vi medbringer det nyeste værktøj, der gør arbejdet nemt at gå til, og hurtigt at færdiggøre.

Og hvis noget mod forventning ikke skulle spille efter vi har været forbi dig, så giver du os blot et kald – så kommer vi hurtigt ud og retter fejlen efter.

Kontakt os og få en handyman på Christiania forbi dig i dag!

Skal vores handyman på Christiania komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.