Handyman Gentofte

Mangler du en handyman til at hjælpe dig med de praktiske hængepartier i hjemmet? Eller har du et større praktisk projekt, som godt kunne bruge nogle kompetence handyman-hænder?

Hos Better Call Bob cykler vores lokale handyman til dagligt rundt i Gentofte, og hjælper områdets borgere med stort og småt af praktisk arbejde. Og vi kan også komme forbi dig.

Herunder kan du læse mere om hvad vi tilbyder vores kunder i storbyen. Og hvis du er klar til at få vores handyman i Gentofte forbi dig også, så kan du nemt bestille os – brug blot to minutter på at udfylde formularen i bunden af siden her.

Hvad kan vores handyman i Gentofte så hjælpe dig med?

Ordet “handyman” forbinder mange med en person, der er god til lidt af hvert – både stort og småt, og også de mere tekniske typer af praktiske opgaver, der måtte opstå i hjemmet.

Og dét er præcist hvad vores handyman i Gentofte også kan hjælpe dig med.

Kort sagt kan vi hjælpe dig med det meste – ofte er det kun fantasien, der sætter grænser. Herunder finder du en lille liste over ting, vi har hjulpet borgere i Gentofte med:

  • ophængning af billeder, TV, lamper og hylder
  • samling af møbler
  • omrokering af inventar i hjemmet
  • sortering og udsmidning, samt hvis noget skal på loftet eller i kælderen
  • reparation af en dør eller en køkkenlåge, der binder
  • havearbejde
  • malerarbejde
  • afmontering af gammelt køkken, samt montering af nyt køkken

… og meget mere!

Vi hjælper med stort og småt. Og hvis du gerne vil finde ud af om vi også kan varetage dine opgaver, så tag du bare fat i os. Det er helt gratis og ganske uforpligtende.

Vores kunder elsker os

Vi modtager dagligt stor ros for vores arbejde. Og med god grund, hvis vi selv skal sige det – for vi går til alle opgaver, store som små, med den samme ildhu, omhyggelighed og effektivitet.

Ja, vi er stolte. Og vi synes også, at vi har noget at have det i. Du kan tage vores egne kunders ord for det – tag bare et kig på vores gode anmeldelser på Trustpilot her.

Skal du være den næste, vi kommer forbi?

Vi går ind for de grønne løsninger

Hos Better Call Bob er hensyn til miljøet en del af vores koncept. Vi har skrottet bilen til fordel for cyklen – og det er ikke noget tilfælde.

Vi mener, at cyklen bare er bedre. Også selvom vi skal medbringe tungt værktøj, der fylder – det findes der løsninger til. Med cyklen forurener vi ikke, og vores medarbejderes mentale og fysiske helbred holdes i form. Desuden er cyklen i storbyen faktisk ofte et transportmiddel, der bringer en hurtigere frem end bilen.

Og fik vi sagt, at cyklen er både billigere og mere miljøvenlig end bilen?

Kort fortalt, så ser vi faktisk kun fordele i at bruge cyklen i vores arbejde. Vi får glade medarbejdere af det, hvilket avler bedre oplevelser ude hos kunden – og du kan desuden have en ren samvittighed på samme tid. Så bliver det ikke bedre.

Prøv en handyman i Gentofte til en lav pris

Vores priser skal være spiselige, hvis det står til os. Og vi har heldigvis mulighed for at holde prisen på vores handyman-service i bund.

Det er bl.a. muligt, fordi vi ikke skal afholde udgifterne til biler, der er dyre i drift.

Du kan vælge mellem 2 prismodeller hos os. Hvilke opgaver, du skal have hjælp til, afhør den pris, du skal give.

Prismodel 1: Handyman med simpelt værktøj (559 kr./timen inkl. moms)
Her kan du få hjælp til at få hængt tingene op på væggene, eller til at få samlet møbler. Hvis du fx skal have hængt billeder eller hylder op, hvis TV’et skal monteres, eller hvis du vil have nye lamper i loftet, så er det denne prismodel, du skal gå med.

Prismodel 2: Handyman med tømrer-værktøj (600 kr./timen inkl. moms)
Med en handyman med tømrer-værktøj kommer vi ud med det fulde udstyr. Her er der næsten ingen grænser for hvad du kan sætte os til. Skal du have revet det gamle køkken ned, og monteret et nyt? Eller hvad med at få samlet et skur i indkørslen, eller bygget et lille shelter i haven? Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Hvis du er i tvivl om hvilken prismodel, din opgave kræver, så tag fat på os – så hjælper vi dig lynhurtigt videre.

Kontakt os og få en handyman i Gentofte forbi dig i dag!

Skal vores handyman i Gentofte komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.