Handyman Hellerup

Skal du bruge en handyman i Hellerup? Så er du kommet det rette sted hen.

Hos Better Call Bob er vi parate til at assistere enhver, som har brug for hjælp fra en handyman i Hellerup. Og det gælder også dig – uanset hvilke handyman-opgaver, du skal have ordnet. Vi lægger en dyd i at levere den bedste handyman-service i Hellerup – og resten af Københavnsområdet.

Her på siden kan du læse mere om hvad du får ud af vores hjælp, og hvilke opgaver, vi konkret kan hjælpe dig med. Er du klar til at bestille en handyman? Så kan du nemt udfylde bestillingsformularen i bunden af siden her. Det tager dig blot 2 minutter – så sender vi kompetent, cyklende hjælp din vej.

Med en handyman i Hellerup kommer du i mål med de praktiske opgaver

Hos Better Call Bob sørger vores handyman i Hellerup for, at borgerne i området kommer godt i mål med alle de praktiske opgaver – store som små – der ellers tærer på samvittigheden.

Konkret løser vi bl.a. følgende typer af opgaver:

  • Vi hænger gardiner, rullegardiner og persienner op
  • Vi samler møbler
  • Vi rydder op og/eller smider ud
  • Vi tager os af almen havearbejde
  • Vi hænger hylder, TV, lamper, billeder og meget andet op
  • Vi retter døre til, så de ikke binder
  • …og meget mere!

Det gode ved en handyman er, at du kan bruge ham til et væld af forskellige ting. Det gælder også, når det kommer til vores handyman i Hellerup.

Priser, alle kan spise: Få billig hjælp af vores handyman i Hellerup

Vi tager ikke overpriser for vores arbejde. Hos Better Call Bob arbejder vi nemlig udelukkende med priser, der kan fordøjes af alle menige borgere i Hellerup.

Vi arbejder med 2 prismodeller, hvor du betaler fra 559 kr. til 600 kr. i timen for handyman-hjælp i Hellerup. Vi er helt gennemsigtige med hvad du får med i prisen. Herunder kan du læse mere om hvad du får med i pakkerne.

For 559 kr. i timen får du besøg af en handyman med værktøj til ophængning og simple samle-opgaver. For eksempel kan du bruge denne handyman til at få smækket TV’et solidt op på væggen, eller til at få ordentlig belysning med nye lamper over spisebordet.

For 600 kr. i timen får du besøg af en handyman med alt det nødvendige værktøj til alle typer tømmerarbejde. Denne handyman kan påtage sig større tømmer-projekter. For eksempel kan det være opsætning af gipsvægge i dit hjem, montering af køkkener, opsætning af hjemmebyggede køjesenge på børneværelset, og meget mere.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Sådan giver vi dig den bedste service

Hos Better Call Bob går vi op i, at du skal være tilfreds, når du har haft vores handyman i Hellerup på besøg. Vi faciliterer din tilfredshed på flere måder.

For det første, så er grundvilkårene for vores gode service allerede fastlagt i de arbejdsforhold, vi tilbyder vores medarbejdere. For når alle vores handymen bruger cyklen istedet for bilen, så er det faktisk noget, der bidrager til højt humør og stor arbejdsglæde. Vi kan love dig, at det smitter, når vores handyman i Hellerup kommer ud forbi dig.

Vi gør selvfølgelig også en mere aktiv indsats for at sikre kvaliteten af det arbejde, vores handymen udfører ude hos dig. Alle vores handymen får regelmæssigt opkvalificeret deres kompetencer gennem betalte kurser, som vi arrangerer for dem. Det sikrer den bedste kvalitet i det arbejde, vores handyman i Hellerup udfører for dig.

Kontakt os og få en handyman i Hellerup forbi dig i dag!

Skal vores handyman i Hellerup komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.