Handyman Islands Brygge

Har du brug for en handyman til Islands Brygge? Skal du have fixet nogle hængepartier, som du ikke selv har mulighed for at komme til livs?

Her er løsningen: Tag fat i en bæredygtig handyman fra Better Call Bob. Hos Better Call Bob står vores store handyman-team parat til at assistere dig på Islands Brygge. Vi vil fjerne al den stress, jag og dårlige samvittighed, der følger med, når man har lidt for mange hængepartier derhjemme.

Vi er klar til at komme ud til dig med en handyman på Islands Brygge – så du kan komme videre i programmet.

Her på siden kan du læse lidt mere om hvad vi tilbyder. Og hvis vores service er noget for dig, så udfylder du bare formularen i bunden af siden. Så sørger vi for, at tingene hos dig bliver fixet på ingen tid.

Få en handyman på Islands Brygge, og kom de praktiske hængepartier til livs

Vores handyman kan løse stort set alle typer af praktiske opgaver i hjemmet – både de mindre, og de lidt større. Blandt andet kan vi nævne følgende:

  • Ophængning af gardiner, rullegardiner eller persienner
  • Samling af møbler
  • Oprydning og udsmidning
  • Havearbejde
  • Ophængning af hylder, TV, lamper, billeder, osv.
  • … og meget mere!

Hvis du har noget, der skal fixes, og du er i tvivl om hvorvidt vi tager det på os, så stik os et kald. Vi har kompetencerne til det meste – og giver dig afklaring på et minut.

Vi har spiselige priser på handyman-arbejde

Hos Better Call Bob mener vi, at alle skal kunne have god samvittighed, når de slapper af i hjemmet. Derfor tilbyder vi al vores handyman-arbejde til priser, der er til at betale.

Hos os finder du 2 prismodeller, der tager udgangspunkt i omfanget af det værktøj, der er nødvendigt for at løse dine opgaver.

Skal du bruge en handyman med værktøj til ophængning og simple samle-opgaver tager vi kr. 559,- i timen. Denne prismodel er for dig, der skal have boret huller i loft og vægge – hvis du fx skal have hængt hylder, lamper, TV og billeder op.

Har du brug for en handyman med værktøj til tømmerarbejde tager vi kr. 600,- i timen. Her får du en handyman til Islands Brygge, der kan påtage sig større tømrer-projekter. Det kan fx være montering af køkkener, opsætning af vægge, osv.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Få en oplevelse – prøv en handyman på Islands Brygge

Hos Better Call Bob går vi op i, at dit handyman-besøg på Islands Brygge skal være en oplevelse. Og vores daglige arbejdsrutiner er med til at sikre, at du også får et godt besøg.

Når Better Call Bob kommer forbi dig er vi altid lige steget ned fra en frisk tur på cyklen. Cyklen er nemlig en central del af vores koncept, og ordentligt bentøj og et godt humør er nødvendigt for sammenhængskraften i vores arbejde. Den gode stemning fra cykelturen tager vi altid med ind, når vi hjælper dig med handyman-opgaver i dit hjem.

Tingene skal virke uden at knirke. Jo, hos Better Call Bob går vi op i kvaliteten af det arbejde, vi udfører for dig. Alle vores medarbejdere kommer jævnligt på kurser for at sikre dem de nødvendige kompetencer i arbejdet. Derudover følger vi altid op på de løsninger, vi laver for dig – bare så vi er sikre, selvfølgelig.

Kontakt os og få en handyman på Islands Brygge forbi dig i dag!

Skal vores handyman på Islands Brygge komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.