Handyman Nørrebro

Mangler du en dygtig handyman til de praktiske gøremål, der ellers længe har givet dig dårlig samvittighed?

Så er hjælpen ikke langt væk. Hos Better Call Bob cykler vores handyman hver dag rundt på Nørrebro, og hjælper de lokale med stort og småt. Vi kommer også meget gerne forbi dig, hvis du har nogle praktiske opgaver, der ligger og hænger.

Her på siden fortæller vi mere om vores service. Læs med – eller bestil os med det samme gennem formularen på bunden af siden!

Hvilke opgaver løser vores handyman på Nørrebro?

Vores handyman på Nørrebro løser alle de typer af opgaver, du normalt ville sætte en handyman til. Ja, faktisk er der ikke rigtig nogen begrænsninger på hvad du kan bede os om.

Her er der nogle konkrete eksempler på opgaver, vi løser for vores kunder:

  • Vi hænger billeder, TV, lamper og hylder op på væggene
  • Vi installerer nye lamper fra lampeudtag i loftet
  • Vi samler møbler og hjælper med at omrokere
  • Vi monterer køkkener, retter låger og reparerer på beskadigede køkkenelementer
  • Vi installerer lister ved gulvet og stuk på loftet

… og meget mere!

Er du i tvivl om hvorvidt vi kan løse din opgave? Så tager du bare fat på os – du bestemmer selv om du ringer os op, eller skriver til os.

Vi cykler kinderne røde – og byen grøn

Hos Better Call Bob går vi op i bæredygtighed og miljø. Faktisk så meget, så vi har indkorporeret hele ideologien centralt i vores koncept.

Vi tager cyklen, og lader bilen stå. Det er både sundere for vores medarbejderes fysiske og mentale helbred – og så gavner det selvfølgelig også miljøet i København.

Når du bestiller vores handyman på Nørrebro kan du altså på samme tid holde samvittigheden ren. Du ved nemlig, at vi tager vores del af tjansen for miljøet.

Desuden får du også en frisk, glad og effektiv handyman i København ud af det. For hvem får ikke et lille boost til humøret af en frisk cykeltur under åben himmel?

Se vores priser på en handyman på Nørrebro

Hos Better Call Bob holder vi omkostningerne i bund. Cyklen er jo på alle fronter billigere end bilen – og vi kommer lige så hurtigt frem på den i byen.

Helt konkret betyder det også for dig, at du kun betaler for dét arbejde, vi udfører for dig. Det betyder billige priser på en handyman fra Better Call Bob – og vores kunder er vilde med det.

Vi arbejder med 2 prismodeller. Skal du have udført simpelt arbejde, der ikke kræver det store maskineri, så betaler du selvfølgelig heller ikke det samme som hvis du fx skal have bygget et nyt skur.

Prismodel 1: Handyman med simpelt værktøj
Pris: 559 kr./timen, inkl. moms
Hvis du bestiller en handyman med simpelt værktøj, så kan du få hængt ting op på væggene eller i loftet. Hvis billederne skal smækkes op, eller hvis TV’et skal hænge stabilt og sikkert på væggen, så ordner vi det. Vi kan også samle simple møbler for dig.

Prismodel 2: Handyman med tømrer-værktøj
Pris: 600 kr./timen, inkl. moms
Med en handyman med tømrer-værktøj skal du lede længe efter opgaver, vi ikke kan klare for dig. Hvis skuret skal samles, eller hvis et gammelt køkken skal rives ned, og et nyt monteres, så klarer vi den for dig.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Vores kunder elsker os: Se vores anbefalinger

Hos Better Call Bob er vi stolte af vores arbejde – og vores kunder er tilfredse. Vi får generelt rigtig god respons på vores arbejde ude hos vores kunder, når vores handyman på Nørrebro kommer forbi.

Det gælder både når vi taler om vores grundighed, effektivitet, priser – og selvfølgelig også det humør, vi går til opgaven med.

Kort sagt: Vores kunder elsker os. Og du behøver skam ikke at tage vores ord for det. Se bare vores anbefalinger på Trustpilot – de taler for sig selv. Skal du være den næste?

Kontakt os og få en handyman på Nørrebro forbi dig i dag!

Skal vores handyman på Nørrebro komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.