Handyman søges København

Søger du en handyman i København? Søg ikke længere – hos Better Call Bob har vi den handyman, du søger i hovedstaden.

Better Call Bob er din cyklende handyman i København. Når du har brug for hjælp fra en kyndig handyman til at fixe dine skæve døre, hænge lamperne op, gøre cyklerne køreklar, osv. – ja, så er det Bob på cyklen, du ringer til.

Vi går ind for det helt simple. Du behøver ikke at slås med dyre håndværkerløsninger, hvor timeomkostningerne er høje, hvis det blot er et par småting rundt omkring i hjemmet, der trænger til udbedring. Her er det bedre blot at smide en lap på bordet – og så få tingene fixet. Dét er hvad vi står for. Dét er hvad vi kan.

Skal vi komme forbi dig? Det kan vi nemt arrangere. Alt, du skal gøre, er blot at bruge 2 minutter på at udfylde kontaktformularen i bunden af siden her.

Disse ting laver vi

Det er ikke fordi vi vil nævne alt det, vi laver som handymen. Det ville tage lang tid. Men når vores kunder søger en handyman i København, så er det alligevel rart for mange at vide nogenlunde hvad man kan sætte os til..

Vi påtager os langt de fleste praktiske opgaver i hjemmet – stort som småt. Vi kan både komme som vi er, uden værktøj eller andre materialer, og hjælpe med det simple. Vi kan også komme forbi med hele maskineriet med på ladcyklen – du bestemmer.

Tænk på hvad du kunne sætte din gamle bedstefar til at lave for dig, dengang han var ung og frisk. Dét laver vi.

Herunder kan du se nogle eksempler på de opgaver, vi klarer:

  • Ophængning af lamper, hylder, TV, billeder, osv.
  • Havearbejde
  • Oprydning & udsmidning
  • Hænge gardiner & persienner op
  • Pudse vinduer
  • Klargøring af cykler
  • Samling af møbler
  • Montering af køkkener

Ja, som du kan se, så er der faktisk ikke så mange begrænsninger. Og hvis du alligevel er i tvivl om hvad vi tager på os, så er du velkommen til at give os et kald.

Priser

Når du søger en handyman i København som os, så skulle det jo overraske om du kunne finde det gratis. Det kan vi desværre ikke tilbyde.

Til gengæld kan vi garantere dig, at du her får så meget for pengene som man kunne tænke sig. Vi har prismodeller, der passer til ethvert behov. For hvad nytter det at have en handyman på Amager på standby, hvis du ikke har råd til hjælp fra vedkommende? Ikke meget, vel?

Prisen på handyman-arbejde skal give mening. Og derfor arbejder vi hos Better Call Bob kun med priser, der er spiselige for de fleste. Med andre ord: Hos os kan du altid finde hjælp fra en billig handyman.

Konkret har vi 2 prismodeller, som du kan vælge imellem.

Prismodel 2: 559 kr./timen for en handyman med værktøj til ophængning og samle-opgaver.
Med denne prismodel får du en handyman, der er parat til at smække ting op på dine vægge og i loftet. Det kunne fx være lamper i lampeudtagene, billeder og hylder på væggende, et fjernsyn eller surround-sound, der skal op og hænge, osv.

Prismodel 3: 600 kr./timen for en handyman med værktøj til tømmerarbejde.

Her får du mulighed for at hyre en handyman på Amager til at varetage større tømmer-projekter. Det kunne fx være monteringen af et nyt køkken, fastsættelse af nye fodlister, rette skæve døre til, så de ikke knirker, osv.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Få praktisk hjælp ud over det sædvanlige

Hos Better Call Bob går vi op i, at kvaliteten i vores arbejde sidder i skabet. Hver gang.

Du får udelukkende handymen på besøg, der har været igennem de nødvendige kurser og læringsforløb for at kunne varetage din opgave. Alle vores handymen har desuden en øvrig bred praktisk viden, så vi tager også de ad hoc-opgaver, der måtte opstå, når vi kommer ud til dig.

Sidst, men ikke mindst, så kommer vi selvfølgelig altid med et humør, der er helt i orden. Det er hvad cykelturen er til for, jo!

Kontakt os og få en grøn handyman forbi i dag!

Skal vores handyman komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.