Handyman Vesterbro

Skal du bruge en handyman til stort og småt derhjemme – eller måske på dit arbejde?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Better Call Bob cykler vi rundt i hele København, og hjælper byens borgere med de praktiske hængepartier.

Vi kommer selvfølgelig også gerne forbi dig på Vesterbro, hvis du har noget, der skal fikses. Herunder kan du se hvad du kan bruge os til.

Det kan du bruge vores handyman på Vesterbro til

Vores handyman på Vesterbro løser en lang række forskellige opgaver. Og som det jo er med en handyman, så er der næsten ingen grænser for hvad du kan sætte ham til.

Her får du en liste med nogle eksempler på opgaver, vores handyman på Vesterbro løser for vores kunder:

  • ophængning af lamper, hylder, TV og billeder
  • opsætning af gardiner og persienner
  • arbejde på dine cykler – fx lapning eller vedligeholdelse af kæde
  • tilretning af bindende døre og knirkende køkkenlåger
  • samling af møbler
  • malearbejde
  • havearbejde

Ja, det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænserne for hvad du kan bruge vores handyman på Vesterbro til.

Vi hjælper med det meste. Og hvis du er i tvivl om vi også kan løse dit problem, så tøv ikke med at kontakte os.

Andre fordele, du også får

Det primære, vi laver for vores kunder, er selvfølgelig at fixe de ting, der trænger hos dem. Men det er ikke det eneste, du får ud af vores arbejde hos dig. Der er nemlig flere fordele at komme efter.

For det første, så kan du have samvittigheden i orden, når du bestiller Better Call Bob til at komme forbi dig. Vores handymen på Vesterbro tramper nemlig aktivt afsted på cyklen – af hensyn til både miljø og vores medarbejderes sundhed.

Vores handyman i København kommer altid forbi Vesterbro med et smil og et højt humør. En god stemning er jo det mindste du kan forlange, når du får besøg af en handyman på Vesterbro – og en hyggelig atmosfære er også hvad der skal til for at bringe dine projekter godt i mål.

Endelig er der selvfølgelig også prisen på vores handyman på Vesterbro. Den er en fordel i sig selv. Herunder kan du læse mere om vores fordelagtige priser.

Hos os får du en billig handyman på Vesterbro

Hos Better Call Bob går vi op i vores kunders tilfredshed. Her ved vi, at gode og fair priser spiller en afgørende rolle.

For at sikre, at du ikke kommer til at betale for mere end det, du får ud af vores service, arbejder vi med 2 prismodeller.

Model 1: En handyman med værktøj til ophængning og samle-opgaver
Pris: 559 kr./timen inkl. moms
Får du en handyman på vesterbro med værktøj til ophængning og samle-opgaver, så kan du bruge os til lidt mere. Vi hænger lamper op, får dit TV til at hænge stabilt på væggen, og hvis du gerne vil have en billedvæg kan vi også ordne det for dig.

Model 2: En handyman med tømrer-værktøj
Pris: 600 kr./timen inkl. moms
Skal du have foretaget arbejde af tømrer-mæssig karakter, så har du brug for vores handyman med tømrer-værktøj. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for de projekter, vi kaster os ud i for dig. Skal du have monteret et nyt køkken? Eller sat lister op langs væggene? Måske er der nogle døre, der skal rettes til?

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Hvis du har spørgsmål til vores priser, eller vil høre mere om hvilken prismodel, dine projekter kræver, så tager du bare fat i os.

Kontakt os og få en handyman på Vesterbro forbi dig i dag!

Skal vores handyman på Vesterbro komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.