Lej en handyman hos Better Call Bob

Overvejer du at leje en handyman? Så kan Better Call Bob hjælpe dig.

Med vores handyman-service kan du leje en handyman til at hjælpe dig med det praktiske derhjemme – stort som småt. Vi cykler rundt i København, og hjælper hver dag byens borgere med at få tingene fixet i hjemmet. 

Og vi kan også hjælpe dig. 

Alt, du skal gøre, er blot at trykke på “Opret opgave” herunder, og fortæl os lidt om det, du skal have lavet. Så vender vi tilbage til dig i løbet af kort tid.

Lej en handyman til disse typer af opgaver

Hvilke opgaver kan du leje vores handyman til? Det er et spørgsmål, vi ofte får. Og for at konkretisere tingene lidt har vi lavet en liste, som du kan tage udgangspunkt i.

Vi hjælper selvfølgelig med meget mere ud over det, du ser her på listen. Kort sagt kan vores handyman assisterer med langt det meste, du normalt ville sætte en handyman til. Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig videre med dine opgaver, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Her er listen over nogle af de opgaver, vi typisk bliver kaldt ud til:

 • Ophængning af lamper
 • Ophængning af hylder
 • Opsætning af skure
 • Montering af fodlister
 • Tilretning af døre
 • Oprydnings- og udsmidningsarbejde
 • Omrokering
 • Stuk i loft
 • Ophængning af TV
 • Samling af møbler
 • Ophængning af gardiner
 • Ad hoc handyman-opgaver
 • Opsætning af skure
 • Montering af køkkener

… og selvfølgelig meget mere!

Hvis dine opgaver ikke er at finde på listen herover, så hører vi meget gerne fra dig alligevel. Der er nemlig stadig en god sandsynlighed for, at vi kan hjælpe dig videre. Og det er selvfølgelig helt uforpligtende, når du blot ringer for at høre ad.

Priser på leje af handyman

Når du vil leje en handyman til billige penge, så er Better Call Bob det oplagte valg.

Vi arbejder udelukkende med priser, som de fleste kan betale sig fra. Vi holder nemlig omkostningerne nede ved ikke at bruge bil i arbejdet. Centralt i vores koncept er nemlig, at vi bruger cyklen i stedet. Det er vores lille bidrag til den grønne omstilling – og det giver dig samtidig mulighed for at spare penge, når du skal leje en handyman.

Herunder finder du vores prismodeller. Vi arbejder med 2 af slagsen. Det afgørende for hvilken model, du skal bruge, er hvilket arbejde vi skal hjælpe dig med at udføre.

Bob 1: Lej en handyman, der hænger tingene op i væg og loft (559 kr./timen + opstartsgebyr*)
Bob 2 kan du bruge til at få tingene hængt op på væggen eller i loftet. Det kan fx være hvis du har nogle billeder, der skal pryde væggen. Vi hænger også hylder, gardiner, fjernsyn og meget mere op. Det samme gør sig gældende for lamper, der skal i loftet. Derudover kan du også bruge Bob 2 til alt det, Bob 1 kan hjælpe dig med.

Bob 2: Lej en handyman, der klarer det hele (600 kr./timen + opstartsgebyr*)
Bob 3 kan du bruge til langt det meste praktiske arbejde, du skal have ordnet – ud over det, som Bob 1 og Bob 2 kan hjælpe dig med. Det kan fx være, hvis du skal have rettet en skæv dør, hvis du vil have stuk i loftet, eller hvis du har et møbel, der skal repareres. Vi udfører også større monteringsarbejde, som fx nedrivning og/eller montering af hele køkkener, eller rejsning af skure, osv.

*Ud over de faste timepriser tager vi et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Vi vægter den grønne omstilling

Når du lejer en handyman fra Better Call Bob, så kan du gøre det med god samvittighed. Vi sørger nemlig for at holde vores arbejde så grønt og klimavenligt som muligt.

Centralt i vores koncept er, at vi bruger cyklen i stedet for bilen. Det kan vi lige så godt, for det er lige så nemt som bilen, når vi blot skal rundt til kunder i København. Vi sparer både penge på bilen, vedligeholdelse og parkering. Og cyklerne kan vi selv fixe, når de går i stykker.

Det kommer dig til gode, når du skal leje en handyman – både på samvittighedsfronten, men også på pengepungen.

Lej en handyman her, og kom videre i teksten

Vil du også drage fordel af at leje en billig, grøn handyman fra Better Call Bob? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan bestille os ved at udfylde formularen herunder. Og hvis du vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så tøv endelig ikke med at ringe os op. Det er gratis og uforpligtende indtil vi laver en aftale, selvfølgelig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med det praktiske!

Kontakt os og få en grøn handyman forbi i dag!

Skal vores handyman komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.