Ophængning af billeder

Trænger du til at få prydet dine vægge med gode minder og flotte billeder?

Så kan du få hjælp til ophængning af billeder med en handyman fra Better Call Bob. Hver dag cykler vi rundt i Københavnsområdet, og hjælper byens borgere med stort og småt. Og det gælder også hjælp til ophængning af billeder, billedvægge, rammesætning og meget mere.

Skal vi hjælpe dig med at få det bedste ud af dine vægge? Vi cykler garanteret forbi dig i morgen alligevel – så det er hurtigt klaret.

Få hjælp til ophængning af billeder

Hos Better Call Bob har vi mange kunder, der gerne vil have udnyttet vægpladsen. Flotte billeder pynter jo, og fylder hjemmet op med sjæl og minder. Og det er ikke alle, der er lige ferm med hammeren – eller også driller muren måske.

Vi kommer med udstyret til at ophænge billeder på alle typer af vægge og mure. Hos os får du en handyman, der gør sig umage selv med de små ting – og at få billederne til at hænge snorlige, og i vater, er vores speciale.

Du bestemmer hvor billederne skal hænge, og hvilke billeder, der skal op. Og hvis der er noget, der ikke spiller undervejs, så er det heldigvis nemt at rette til løbende.

Skal vi borre i væggen sviner det selvfølgelig lidt – men vi skal nok rydde op efter os selv.

Vi hænger alle typer af billeder op

Vælger du en handyman fra Better Call Bob er du garanteret en løsning til ophængning af alle billedtyper. Det gælder også, hvis billedrammen ikke i forvejen har en krog, det kan hænges op i.

Det er der råd for – og vi tager selv materialerne med til det. Vi tilbyder to løsninger: Ophængning af billeder med snor eller med beslag.

Ophængning af billeder med snor

Hvis du vil have dine billeder ophængt med snor, så sørger vi for at montere en holdbar snor eller ståltråd bag på billedrammen. Det kræver en smule forsigtigt arbejde på selve rammen – men det tager ikke lang tid. Og det er en billig løsning.

Ophængning af billeder med beslag

Vi hænger også billeder op ved hjælp af beslagsløsninger.

Beslaget monteres øverst på billedrammen, og fungerer som en krog, der kan hænges på et søm eller en skrue i væggen. Metoden er mere skånsom overfor billedrammen end snoren, da det kræver mindre arbejde. Til gengæld er prisen pr. beslag også en smule større end hvis du vælger snorløsningen.

Ophængning af billedvæg

Billedvæggen har længe været moderne – og med god grund. For hvis du gerne vil skabe masser af liv, sjæl og udtryk i dit hjem, så er store billedvægge vejen til stemning og gode samtaler.

Billedvæggen består af et afgrænset område på en væg, hvor der ophænges en kollage af alskens forskellige billeder. Billedvæggen kan fortælle familiens historie, udtrykke en bestemt kunstart – eller blot være et pyntende ophæng, der minder dig om alle dem, du elsker.

Hos Better Call Bob har vi masser af erfaring med ophængning af billedvægge hos vores kunder. Vi går op i et veludført stykke arbejde. Med vores hjælp er du sikret symmetriske billedvægge, med dynamiske elementer efter dine ønsker. Kort sagt kan du få det præcist som du vil have det.

Hvad koster det at få hjælp til ophængning af billeder?

Vores handyman-service koster 559 kr. i timen inkl. moms. Hertil kommer der et opstartsgebyr på 399 kr., som inkluderer transport, rawlplugs og skruer. På en time når vi typisk at hænge et sted mellem 5 og 10 billeder op – alt afhængigt af hvor meget arbejde, billedrammerne og muren kræver.

Hvis du vil have hængt en billedvæg op tager det typisk lidt længere tid. En flot billedvæg plejer vi at afsætte et par timer til – alt afhængigt af omfanget og antallet af billeder.

Planlægning og opmåling spiller også en større rolle, når der skal laves en billedvæg. Hvilke billeder skal hænge hvor? Og hvordan sikrer vi en holdbar løsning, hvor rammerne flugter med hinanden – og hvor mellemrummet mellem de forskellige billeder er ensartet?

Den del har vi selvfølgelig styr på. Alt, du skal gøre, er blot at fortælle os dine ønsker til hvordan billedvæggen skal se ud. Vi vejleder og rådgiver undervejs, og sikrer en flot løsning, der vil pryde din væg i mange år.

Kontakt os og få en grøn handyman forbi i dag!

Skal vores handyman komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.