Opsætning af hylder

Hvis hylderne ikke hænger på væggene, så kan det være svært at holde hjemmet organiseret og ryddeligt. Og har du brug for opsætning af hylder i hjemmet, så er der hjælp at hente.

Hos Better Call Bob er vi handymen, der hver dag cykler Københavnsområdet tyndt blandt vores kunder, der har brug for hjælp med stort og småt. Og det gælder også opsætning af hylder.

Her på siden kan du læse mere om vores handyman-service. Og hvis du bare gerne vil gå direkte til fadet, så kan du bestille os hjem til dig med det samme, og få hylderne op på væggen i en fart. Start herunder.

Vi hjælper dig med at hænge hylder op

Hylder på væggene er både pyntende og giver ekstra opbevaringsplads. Hylder kan sættes op på stort set alle typer af vægge – almindelig mur såvel som gips. Og selv på gipsvægge kan man finde løsninger, der kan holde en ganske fornuftig vægt.

Hos Better Call Bob har vi erfaring med opsætning af en bred vifte af forskellige typer hylder på alle vægtyper. Når du bestiller os til ophængning af en hylde skal du blot selv have hylden klar – vi medbringer resten af materialerne til ophængningen. Borearbejdet kan selvfølgelig godt svine en smule, men vi skal nok rydde op efter os.

Ophængning af svævende hylder

Det er blevet moderne med svævende hylder, og det er med god grund. For ikke nok med, at en svævende hylde er flot at se på – den fylder også mindre grundet manglende ophæng, og er mere praktisk.

At opsætte en svævende hylde er lidt noget andet end opsætning af en normal hylde med støtte. Hos Better Call Bob er vores handymen klædt godt på til også at hjælpe med opsætningen af svævende hylder. Du kontakter os bare – så får vi tingene ordnet.

Hvad koster det at få opsat en hylde?

Hvad er prisen på at få opsat en hylde?

Hos Better Call Bob tager vi 559 kr. i timen inkl. moms, når vi hjælper dig med at opsætte hylder. Hertil kommer der også et opstartsgebyr på 399 kr., som dækker transport inden for København C, skruer og rawlplugs. På en time når vi typisk 5-10 hylder – alt afhængig af hvor store hylderne er, hvilke belastningskrav de skal overholde, og hvilket materiale, vi skal arbejde med.

Kontakt os og få en grøn handyman forbi i dag!

Skal vores handyman komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.