Samling af møbler

Har du fået et møbel, som du mangler hjælp til at samle?

Hos Better Call Bob cykler vi rundt i København og hjælper byens borgere med alskens praktiske opgaver. Og vi samler også møbler. Læssevis af møbler.

Du får ikke nogen nytte af nykøbte møbler, hvis de blot bliver liggende i kassen. Med vores hjælp får du hurtigt glæde af dit nykøbte møbel – og vi tager selvfølgelig papkassen med os, når vi går.

Herunder kan du finde ud af mere om vores handyman-service i København. Og hvis du bare gerne vil have samlet dine møbler i en fart, så tøv ikke med at række ud til os.

Få en handyman til samling af møbler

Møbler er mange ting for mange mennesker. De puster sjæl og liv i hjemmet, gør det behageligt at være i huset og så bærer møbler også på mange minder.

Men det gælder selvfølgelig ikke, hvis møblerne blot ligger i kassen, som du fik leveret dem i.

Med Better Call Bob – din cyklende handyman i København – får du hjælp til at samle dine møbler. Det gælder både for de møbler, der kommer i en samlepakke inkl. alle remedier, og selvfølgelig også når samlingen af møblerne kræver ekstra redskaber og materialer.

Når vi er færdige med at samle møblet er vi selvfølgelig også behjælpelige med at få det placeret rigtigt i dit hjem. Har du et andet møbel, der skal til storskrald, hjælper vi også med at få det ud. Og papkassen tager vi med os med et smil, så du ikke skal hænge på den til sidst.

Få hjælp til øvrigt praktisk arbejde

Når vi nu alligevel er ude hos dig vil det måske gavne dig at vide, at vi ikke blot samler møbler hos Better Call Bob. Vi løser også en lang række øvrige praktiske opgaver – i vaske ægte handyman-stil.

Så hvis du har billeder, der mangler at komme op på væggene, gardiner, der skal hænges op eller en gammel dør, der knirker, så kan vi nemt fikse disse ting også, når vi nu alligevel er hos dig.

Better Call Bob samler alle typer af møbler

Hos Better Call Bob er vi cyklende handymen. Vi har en bred vifte af erfaring med hjælp til samling af møbler hos vores mange kunder i Københavnsområdet. Den erfaring tager vi med, når vi kommer forbi dig.

Det betyder, at vi har prøvet det meste før. Vi får samlet de fleste typer af møbler uden de store problemer. Og det gælder også dét møbel, du har liggende der i kassen.

Herunder finder du en række eksempler på møbler, vi samler for vores kunder:

 • Spiseborde & sofaborde
 • Senge, inkl. rammer
 • Stole & lænestole
 • Skriveborde
 • Slagbænke
 • Kommoder
 • Chatoller
 • Sofaer
 • Reoler
 • Skabe
 • Kister

Hvad koster det at få samlet et møbel?

Vi bliver ofte spurgt hvad det vil koste at få samlet et enkelt møbel. Her er det svært at give et entydigt svar, for det afhænger af flere faktorer.

Hos Better Call Bob går vi i gang med at samle dine møbler til en timepris på 559 kr. inkl. moms. Hertil kommer der et fast opstartsgebyr på 399 kr., som dækker over transport samt evt. skruer og øvrige dele, vi skal bruge i arbejdet. Den endelige pris på samlingen af dit møbel afhænger derfor udelukkende af hvor lang tid, projektet kommer til at tage os. Vi har heldigvis stor erfaring med samling af alle typer af møbler, så for os er det for det meste et stykke arbejde, der er lige til at gå til. Og vi er effektive – rigtig effektive.

Hvis vi taler om mindre, simple møbler kan vi typisk nå at samle 1-2 møbler i timen. Hvis møblerne er større, eller samleprocessen består af mange trin, vil møbelsamlingen typisk tage en smule længere tid.

Samling af møbler til erhverv

Hvis I er en virksomhed, der lige er flyttet, eller som har bestilt en stor mængde nyt inventar, så kan det være penge ud af vinduet at bruge jeres egne ressourcer på at samle møblerne. Her træder Better Call Bob til med glæde.

Vi klarer opgaver af enhver størrelse. Om det er 30 nye hæve-sænkeborde til virksomhedens kontorlokaler, eller om I skal have etableret et lækkert lounge-område i lobbyen, så træder vores effektive handymen til, og får møblerne monteret og samlet i en fart. Så er I hurtigt videre med jeres forretning.

Kontakt os og få en grøn handyman forbi i dag!

Skal vores handyman komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.