Handyman Charlottenlund

Binder døren, hænger køkkenlågerne eller skal du blot have TV’et hængt stabilt og sikkert op på væggen? Så kan du med fordel kalde på vores handyman i Charlottenlund.

Hos Better Call Bob cykler vores handyman Charlottenlund tynd, og hjælper de lokale med at komme de praktiske gøremål og hængepartier i hjemmet til livs. Og det kan du også nyde godt af.

Herunder fortæller vi mere om hvad vi kan hjælpe dig med. Og hvis du gerne vil gå direkte til sagen, og bestille vores handyman hjem til dig, så finder du vores bestillingsformular i bunden af siden her.

Hvad kan vores handyman i Charlottenlund hjælpe dig med?

Du har garanteret stødt på en handyman før. En, der har masser af idéer, og kan finde ud af en masse praktisk. En, hvor der næsten ikke er grænser for hvilket projekt, vedkommende er villig til at give sig i kast med.

Sådan er det også at arbejde med vores handyman i Charlottenlund fra Better Call Bob.

Her får du en person, der både ved og har prøvet mere end de fleste, når vi taler om alskens praktiske opgaver.

Her er et udsnit af de opgaver og løsninger, vi typisk hjælper vores kunder med:

  • Ophængning af billeder og hylder
  • Ophængning af TV
  • Ophængning og tilpasning af gardiner og persienner
  • Tilretning af døre og låger
  • Montering af nye bordplader i køkkenet
  • Istandsættelsesarbejde
  • Tilslutning og ophængning af lamper
  • Montering af hele køkkener

…og meget, meget mere!

Ja, det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan bruge vores handyman i Charlottenlund til. Og hvis du alligevel er i tvivl om hvorvidt vi også påtager os din opgave, så er vi ikke langt væk. Du ringer os bare op og spørger – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Vi lever af tilfredse kunder

Hos Better Call Bob lever vi af tilfredse kunder. Vores arbejde skal sidde i skabet, når vi går fra dig igen – og hvis noget ikke viser sig at være i orden, så kommer vi selvfølgelig tilbage og fixer det.

Vi får god respons fra vores kunder. Og det behøver du skam ikke at tage vores ord for – du kan blot kaste et blik på de anmeldelser, vi får på Trustpilot.

Er du klar til at være vores næste tilfredse kunde?

Priser på vores handyman i Charlottenlund

Hos Better Call Bob arbejder vi med priser, der er til at betale. Årsagen er simpel: Vi har skrottet bilen til fordel for ladcyklen, når vi tager rundt blandt vores kunder i Charlottenlund. Det er både billigere og bedre for miljøet.

Vi arbejder med 2 prismodeller. Hvilken, der passer til dig, kommer helt an på hvad du skal have fixet. Du kan se vores prismodeller herunder:

Bob 1: Ophængningsopgaver, der kræver simpelt værktøj (559 kr./timen, inkl. moms)
Hvis du skal have hængt billeder, TV, lamper eller gardiner op, så har du brug for en Bob 2.

Bob 2: Tømrer-opgaver, der kræver hele værktøjskassen (600 kr./timen, inkl. moms)
Bob 3 er for dig, der har mindre og større tømrer-projekter, der kræver tømrer-værktøj. Det kan fx være montering af lister, retning af døre, opførsel af hele skure, garager og orangerier, og meget mere. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for de praktiske opgaver, vores handyman i Charlottenlund hjælper dig med.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Er du i tvivl om hvilken prismodel, din opgave kræver? Så er du selvfølgelig velkommen til at ringe og høre os ad.

Kontakt os og få en handyman i Charlottenlund forbi dig i dag!

Skal vores handyman i Charlottenlund komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.