Handyman Frederiksberg

Skal du bruge en handyman på Frederiksberg – enten til hjemmet eller på arbejdspladsen?

Så skal du have fat i Better Call Bob. Hos Better Call Bob er vi et stort team af dygtige handymænd og -kvinder på Frederiksberg. Vi elsker at hjælpe omkring os, og vi kommer også gerne ud til dig, og får dig videre i programmet.

Læs mere her på siden – eller udfyld formularen, og fortæl os om de opgaver, du skal have klaret. Så sender vi vores handyman på Frederiksberg ud til dig.

Få hjælp til alskens opgaver af vores handyman på Frederiksberg

Vi løser tæt på enhver tænkelig praktisk handyman-opgave ude hos dig – store som små. Heriblandt kan vi nævne:

  • Ophængning af gardiner, rullegardiner eller persienner
  • Samling af møbler
  • Oprydning og udsmidning
  • Havearbejde
  • Ophængning af hylder, TV, lamper, billeder, osv.
  • … og meget mere!

Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi kan løse din opgave er du velkommen til at ringe til os for at høre mere.

Vi gør handyman-hjælpen på Frederiksberg til en oplevelse

Vi vil så gerne gøre en forskel for de kunder, vi hjælper i hverdagen. Det samme gælder også, når vi kommer ud til dig.

Når vi dukker op kommer vi direkte fra en frisk tur på cyklen. Vores handyman på Frederiksberg bruger nemlig ikke bil i arbejdet. Her er det kun rugbrøddet i benene, der driver værket. Den gode cykeltur gavner klimaet, og gør handyman-humøret højt – til gavn for dig og den service, vi giver dig.

Vores handyman på Frederiksberg står kun inde for løsninger, der holder. Vi sørger kontinuerligt for at sende vores handymænd og -kvinder på praktiske forløb, der vedligeholder deres kompetencer. Desuden følger vi op på de løsninger, vi laver for dig. De skal nok holde – men bare lige for at være helt sikre.

Vi har overskuelige priser

Hos Better Call Bob er prisen på en handyman til at forstå. Vi arbejder med 2 prismodeller, alt afhængig af de krav, dine opgaver stiller til det medbragte værktøj.

Hvis du skal bruge en handyman med værktøj til ophængning og simple samle-opgaver tager vi kr. 559, – i timen. Til denne pris kan vores handyman bore huller i vægge og loft, og hænge hylder, lamper, billeder og TV op.

Skal du bruge en handyman med værktøj til tømmerarbejde tager vi kr. 600,- i timen. For denne pris får du en handyman, der kan varetage større tømmerprojekter – fx montering af køkkener, opsætning af vægge, osv.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Hvis du er i tvivl om hvilke typer af værktøj en handyman på Frederiksberg skal bruge til dine opgaver, så skal du ikke bekymre dig om det. Det skal vi nok hjælpe dig med at vurdere, når du bestiller opgaven hos os. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os – så vejleder vi dig videre.

Kontakt os og få en handyman på Frederiksberg forbi dig i dag!

Skal vores handyman på Frederiksberg komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.