Handyman-opgaver

Har du brug for en handyman til at løse nogle opgaver i dit hjem? Eller kender du en, der kunne bruge en ekstra, kompetent hånd?

Hos Better Call Bob er vi cyklende handymen og -kvinder, der hjælper borgere i Københavnsområdet med stort og småt af praktiske handyman-opgaver. 

Og vi kan også hjælpe dig.

Vi assisterer med alt fra ophængning af lamper til montering af hele køkkener. Her er der ingen handyman-opgaver, der er for store eller for små. Læs med herunder, og bliv klogere på hvad vi egentlig kan hjælpe dig med.

Alternativt kan du også oprette en opgave med det samme. Så kommer vi, når det passer ind hos dig.

Disse opgaver udfører vores handyman

Herunder giver vi en række eksempler på de handyman-opgaver, vi løser for vores kunder.

Handyman-opgaver, vi udfører:

 • Ophængning af lamper
 • Ophængning af hylder
 • Ophængning af TV
 • Oprydnings- og udsmidningsarbejde
 • Omrokering
 • Samling af møbler
 • Ophængning af gardiner
 • Montering af fodlister
 • Stuk i loft
 • Ad hoc handyman-opgaver
 • Opsætning af skure
 • Tilretning af døre
 • Montering af køkkener

… og meget mere!

Skal vi også komme og hjælpe dig videre i dit program? Kontakt os via formularen i bunden af siden her – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Pris på forskellige handyman-opgaver

Hos Better Call Bob kan du få en handyman, der er til at betale sig fra. Vi holder nemlig vores egne omkostninger nede, så vi kan underbyde langt det meste af konkurrencen på markedet.

Vi arbejder med 2 prismodeller – og hvad du kommer til at betale afhænger udelukkende af arbejdets karakter, og hvor længe vi skal bruge hos dig.

Bob 1: Når du skal have hængt tingene op i væg og loft (559 kr./timen + opstartsgebyr*)
Med Bob 2 får du en handyman, der kan hænge ting op på vægge og i loft. Det kan for eksempel være, hvis du skal have ophængt TV, hylder, billeder, gardiner eller lamper. Bob 2 har selvfølgelig selv det nødvendige værktøj med til arbejdet.

Bob 2: Når du skal have hjælp til mindre og større tømrerprojekter (600 kr./timen + opstartsgebyr*)
Bob 3 hjælper med langt det meste. Det kan være en dør eller en låge, der hænger skævt, og som skal rettes op. Det kan også være hvis du skal have installeret nye lister i rummene, eller hvis du har et skur, der skal samles og rejses. Her er det sådan set kun din fantasi, der sætter grænserne for hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi tager et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Vi cykler rundt i København

Du finder os i Københavnsområdet, hvor vi hver dag cykler rundt og hjælper byens borgere med stort og småt. Når du bestiller os til en opgave plotter vi blot din adresse ind på ruten, og kommer forbi når det passer dig.

Vi bruger grønne cykler i arbejdet frem for osende biler. Det er en central del af konceptet hos Better Call Bob. Når du bestiller os til dine handyman-opgaver får du altså løsninger serveret i en grøn indpakning. Du kan måske ikke mærke det, når vi hjælper dig – men du kan have samvittigheden i orden.

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi komme forbi dig, når vi alligevel er i området? Bestil en god, solid løsning på dine handyman-opgaver hos os, og så kommer vi når det passer ind i din kalender. Alt du skal gøre er blot at udfylde formularen herunder – så hører du fra os.

Kontakt os og få en grøn handyman forbi i dag!

Skal vores handyman komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.