Handyman Valby

Driller døren, knirker lågerne eller skal lamperne hænges korrekt op i loftet?

Hos Better Call Bob løser vi alle typer af praktiske opgaver – store som små – for vores kunder i København og omegn. Vores handyman i Valby cykler til dagligt rundt i området, og han kommer også meget gerne forbi dig for at give en hjælpende hånd med på vejen.

Har du brug for praktisk hjælp, af den ene eller den anden art, så ved du hvem du skal tage fat på: En bæredygtig handyman i Valby fra Better Call Bob.

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om hvad vi kan – og hvis du vil bestille kan du også nemt gøre det nu fra formularen i bunden af siden.

Vores kunder elsker os – og det vil du også komme til

Lad os lægge ud med en disclaimer: Hvis du gerne vil have dårlige løsninger til alt for høje priser, så er det ikke os, du skal tage fat på.

Vi er nemlig stolte af det arbejde, vi laver for vores kunder. Og vi hører også kun godt fra dem, vi har hjulpet. Vi går op i at give en god oplevelse – vores handyman i Valby kommer smilende, og er grundig men effektiv i arbejdet. Vi har prøvet det meste før, og vi har hænderne skruet ordentligt på.

Kort sagt: Vores kunder elsker vores handyman-service. Du skal ikke bare tage vores ord for gode varer. Hop istedet ind på Trustpilot, og se hvad vores kunder fortæller om det, vi har hjulpet dem med.

Skal du være den næste?

Her er hvad du kan bruge en handyman i Valby til

I tvivl om hvorvidt vores handyman kan løse de praktiske hængepartier, du har derhjemme? Det behøver du sådan set ikke at være.

Vores handyman i Valby kan klare alt det, du normalt ville sætte en handyman til. Kort sagt: Alt mellem himmel og jord – så længe vi taler om de praktiske opgaver, selvfølgelig.

Herunder finder du en liste over opgaver, vi bl.a. kan løse for dig:

  • hænge gardiner og persienner op
  • rette døre og køkkenlåger, så de ikke hænger
  • ophænge TV, hylder, billeder og lamper på væggene
  • installere lamper via udtræk i loftet
  • montere et nyt køkken
  • havearbejde

– ja, det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan sætte vores handyman i Valby til.

Er du usikker på, om vores handyman kan varetage de opgaver, du har hængende? Tag fat på os og spørg – det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Priser på vores handyman i Valby

Hvis det er en billig handyman i Valby, du leder efter, så er Better Call Bob et idéelt valg. Hos os har vi nemlig skåret nogle af de dyre omkostninger væk. Den dyre bil er skrottet til fordel for cyklen – og vi kommer lige så hurtigt frem alligevel.

Aldrig har det været nemmere at træffe det grønne, miljørigtige valg.

Hos os arbejder vi med 2 prismodeller. Dem kan du se herunder:

Handyman med simpelt værktøj til ophængning og samle-opgaver
Pris: 559 kr./timen, inkl. moms
Vælger du denne model, så får du en handyman, der klarer ophængningen af hylder, TV’et, billeder og lamper. Hvis du skal have samlet møbler klarer vi også det.

Handyman med tømrer-værktøj
Pris: 600 kr./timen, inkl. moms
Ved at få vores handyman i Valby ud med tømrerværktøj kan du sætte ham til stort set hvad som helst. Skal du have samlet et nyt skur udenfor? Eller skal det gamle køkken ud, og et nyt monteres? Den klarer vi!

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Kontakt os og få en handyman i Valby forbi dig i dag!

Skal vores handyman i Valby komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.