Handymand – Få hjælp til det praktiske med Bob

Har du brug for en handymand, der kan få dig videre med det praktiske? 

Hos Better Call Bob er vi handymænd og -kvinder, der hjælper Københavns borgere med stort og småt. Og vi kan også hjælpe dig.

Alt, du skal gøre, er blot at trykke på “Opret opgave” herunder. Fortæl os om din opgave, og lad os vide hvornår vores handymand skal komme. Så får vi dig videre i teksten – billigt, og med et smil på vejen, selvfølgelig.

Vores handymand udfører disse opgaver

Du ved det garanteret allerede godt. Hvilke opgaver en handymand kan løse, altså. Det korte svar er nemlig lidt af det hele.

Men hvis du gerne vil have noget lidt mere konkret på bordet, så forstår vi dig godt. Derfor har vi herunder lavet en lille liste, der giver nogle eksempler på de opgaver, vores handymand løser for vores kunder.

 • Ophængning af lamper
 • Ophængning af hylder
 • Ophængning af TV
 • Samling af møbler
 • Oprydnings- og udsmidningsarbejde
 • Omrokering
 • Stuk i loft
 • Ad hoc handyman-opgaver
 • Opsætning af skure
 • Montering af fodlister
 • Tilretning af døre
 • Montering af køkkener
 • Ophængning af gardiner

… og selvfølgelig meget mere! Det er faktisk næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvad vores handymand kan hjælpe dig med.

Skal du bruge noget hjælp til opgaver, der er at finde på listen herover? Eller måske har du noget praktisk arbejde, der ikke er inkluderet i listen? Tag kontakt til os med det samme, og hør os ad – vi bider ikke. Og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Priser: Det koster vores handymand

Hvis du gerne vil have en handymand, der er til at betale for, så er Better Call Bob det oplagte valg. Her arbejder vi nemlig med priser, de fleste kan være med på.

Årsagen til, at vi kan holde vores priser så lave, skal findes i vores omkostningsmodel. Vi arbejder nemlig med lave omkostninger ift. vores konkurrenter – bl.a. fordi vi ikke anvender bil i vores arbejde. Derimod tager vi cyklen. Det er både sundere for os, og resulterer i billigere priser for vores kunder.

Hos os finder du 2 prismodeller. Hvad du kommer til at betale afhænger af den type hjælp, du skal bruge fra vores handymand – og selvfølgelig også hvor lang tid det tager at løse din opgave.

Bob 1: En handymand, der hænger tingene op i væg og loft (559 kr./timen + opstartsgebyr*)
Du kan bruge Bob 2 til at få tingene hængt op i vægge eller i loftet. For eksempel kan det være, hvis du skal have billeder, hylder, fjernsyn eller lignende op på væggene. Det kan også være, at du gerne vil have lamper monteret i loftet rundt omkring i boligen. Alle disse ting kan du bruge Bob 2 til – og selvfølgelig også til alment praktisk arbejde ligesom Bob 1.

Bob 2: En handymand, der klarer det hele (600 kr./timen + opstartsgebyr*)
Du kan bruge Bob 3 til langt det meste, faktisk. Det gælder både stort monterings- og byggearbejde, såvel som små rettelser af problemer rundt om i boligen. Skal køkkenet monteres, eller skal du have rejst et skur? Eller måske er det bare en dør, der binder, og som skal rettes til? Alt dette, og meget mere, klarer vores Bob 3-handymand nemt for dig.

Vi tager et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Handymand eller handyman?

Ordet “handymand” er faktisk en fordanskning af det engelske “handyman” – men begge dele betyder det samme. Det er nemlig betegnelsen på en person, der er fiks med hænderne, og særligt når det kommer til praktisk arbejde.

Du kender garanteret en handymand i din familie, eller blandt din vennekreds. I så fald har du nok også en idé om hvad sådan en kan bruges til. Og det er faktisk lige præcist dét, du også kan bruge vores handymand til: Alt det, du tror vi kan klare, det kan vi klare.

Skal vi få dig videre i teksten?

Er du klar til at få besøg af vores handymand? Tøv ikke med at lade os høre fra dig – og når du blot rækker ud, så er det selvfølgelig helt gratis, og ganske uforpligtende indtil vi laver en aftale.

Brug et minuts tid på at udfylde formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os og få en grøn handyman forbi i dag!

Skal vores handyman komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.