Oliering af altan

Hvis altanen efterhånden godt kunne trænge til en opfriskning, så kan oliering af altanen gøre underværker. Regelmæssig oliering af altanen genopretter ikke blot træets naturlige farver, men forlænger også træværkets levetid, så du kan få mere ud af altanen.

Hos Better Call Bob tilbyder vi fleksibel oliering af altan til markedets billigste priser.

Så hvis du kan lide at spare penge, og gerne vil slippe for selv at skulle give dig i kast med olieringsprojektet, så er det os du skal tage fat på. Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud, eller læs mere om vores service herunder.

Derfor skal du prioritere oliering af altanen

Alt træværk, der er udsat for vind og vejr, kræver regelmæssig behandling for at holde sin form, facon og friskhed. Og det gælder selvfølgelig også træværket på altanen.

Der er flere fordele forbundet med at bruge olie som behandling til træværk. For det første fremhæver olien træets naturlige struktur og farve. Olien giver træet en naturlig varm glød, og får træet til at se sundt og nyt ud.

Olien mætter træets celler indefra, og gør træets overflade både snavs- og vandafvisende. Med olie er det også nemt at genbehandle træet – du kan nemlig nemt “plette efter”, hvis der er områder på træværket, hvor det er udsat for ekstra meget slid.

Et ofte benyttet alternativ til oliering af altanen er at overmale træværket med træbeskyttelse. Her er der ganske vist mange muligheder mht. farver, men mange synes også, at det er synd at overmale det flotte træ.

En anden fordel ved at benytte olie som behandling af træet er, at det forlænger træværkets levetid.

Hvis du ikke sørger for at behandle træet med olie eller andre former for træbehandling skal du ikke forvente at få mere end 5-10 år ud af træet. Men med regelmæssig oliering af altanens træ kan du ofte fordoble træets levetid – og holde det smukt og pænt på samme tid.

Priser: Vi tilbyder billig oliering af altaner

Hos Better Call Bob tilbyder vi markedets billigste oliering af altaner. Hos andre udbydere skal du ofte slippe helt op mod 4.000 kr. for en simpel oliering af en altan af almindelig størrelse. Men så mange penge behøver det som regel slet ikke at koste dig.

Hos os får du olieringen af altanen til simple timepriser. Vi afsætter  2-3 timer og opefter til oliering af altanen, hvilket sætter startprisen fra ca. 1500 kr. inkl. moms, plus materialer.

Dét er både en pris, der er fair, og hvor de fleste kan være med.

Den konkrete pris på oliering af altanen afhænger selvfølgelig både af hvor stor altanen er, hvor nem den er at komme til, og hvor meget olie træværket kræver. Forskellige typer træ kræver selvfølgelig også forskellige typer af olie, og her kan de konkrete priser også svinge en smule.

Vi giver dig gerne et konkret og uforpligtende tilbud på oliering af din altan. Alt du skal gøre er blot at kontakte os, og fortælle os lidt mere om altanen.

Her finder du os

Better Call Bob cykler rundt i København og omegn, og tilbyder handyman-arbejde til både private og virksomheder.

Hvis du bor i København eller et område i nærheden, så kommer vi også meget gerne forbi dig.

Gør-det-selv: 5 trin til oliering af altan

Hvis du selv ønsker at give dig i kast med oliering af altanen, så får du her 5 konkrete trin til hvordan du skal bære dig ad.

Det skal du bruge:

– Sandpapir
– En passende olie (skal matche træsorten)
– Pensler eller husholdningssvampe til påføring
– Klud

Forberedelse:

Vent indtil det har været tørvejr i nogle dage. Træet skal være helt tørt før du kan begynde at påføre olien. Tjek også, at vejrudsigten dagen efter påføringen af olien melder tørvejr.

Vejret skal gerne være over 7 grader, da olien ellers ikke kan tørre. Til gengæld skal du også helst undgå for meget solskin, da olien ellers vil nå at fordampe inden den trænger ind i træet.

Typiske måneder, der er gode til påføring af olie, er april + maj, samt september + oktober.

Påføring:

Trin 1: Fjern alt indhold på altanens træværk – møbler, kasser, nedfald osv. Fej altanen efter med en kost.

Trin 2: Slib træværket med sandpapir – du kan også bruge en rydstepudser, excentersliber el. lign. Det vigtige er, at træet åbner sig, og at evt. skidt og snavs slibes væk. Som regel behøver du ikke at slibe et helt lag af. Støvsug efter, så slibestøv ikke fanges i olien.

Trin 3: Brug pensel eller en husholdningssvamp til påføring af et tyndt, jævnt lag olie over hele træets overflade. Tør efter med en tør klud uden fnug, så der ikke danner sig olie-pytter rundt omkring.

Trin 4: Tør efter med en tør klud, når olien har fået lidt tid til at trække sig ind i træet. Påfør derefter endnu et lag for at sikre dig, at træet er helt mættet. 

Trin 5: Vent et døgns tid, og stil så dine ting tilbage på altanen. Nu kan du bruge den igen.

OBS! Olieholdige svampe og klude er letantændelige, og kan nogle gange selvantænde. Derfor – når du er færdig med at bruge kludene skal du lægge dem i en spand med vand. Pak dem derefter ind i en frysepose, og smid dem ud.

Kontakt os og få en grøn handyman forbi i dag!

Skal vores handyman komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.