Handyman Amager

Skal du bruge en handyman på Amager?

Så er du kommet til det rette sted. Better Call Bob er din lokale, cyklende handyman på Amager – og i resten af Københavnsområdet. Vi bruger ikke bilen i arbejdet – al transport foregår ved hjælp af rugbrød i benene. Dét giver højt humør, masser af energi og et sundere arbejdsmiljø. Det tror vi på, at du som kunde får en bedre oplevelse ud af i sidste ende.

Vi står klar til at komme forbi, og give dig hjælp til stort og småt med en lokal handyman på Amager. Hent os ved hjælp af kontaktformularen i bunden af siden – eller giv os et kald.

Disse ting løser vores handyman på Amager

Du ved det jo godt: En handyman har fået sit navn fordi vedkommende kan løse alverdens praktiske opgaver i hjemmet – både dem, der kræver en del håndværkersnilde, og dem, der ikke gør.

Hvis du alligevel skulle være i tvivl om hvilke opgaver, vores handyman på Amager kan udføre for dig, så er her nogle eksempler:

  • Oprydningsarbejde (samt udsmidning)
  • Justere låger
  • Samle nye møbler + omrokering af gamle
  • Sætte fodlister på
  • Rette skæve døre
  • Lappe dæk og sætte nye kæder på cyklen
  • … og meget mere!

Jo, det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan sætte en handyman til. Vores handymen har et praktisk håndelag, der lader dem gå til stort set hver en type opgave – også dem, som de måske ikke har stået med før.

Og for alle vores handymen gælder det, at vi sikrer dem gode ressourcer, oplæring og en vidensbase hos os, som de altid kan trække på, når de kommer ud til jer.

Det vil du også opleve, når du får vores handyman på Amager på besøg hos dig.

Se vores gode priser på en handyman på Amager

Hvad nytter det at have en handyman på Amager på standby, hvis du ikke har råd til hjælp fra vedkommende? Ikke meget, vel?

Prisen på handyman-arbejde skal give mening. Og derfor arbejder vi hos Better Call Bob kun med priser, der er spiselige for de fleste.

Med andre ord: Hos os kan du altid finde hjælp fra en billig handyman.

Konkret har vi 2 prismodeller, som du kan vælge imellem.

Prismodel 1: 559 kr./timen for en handyman med værktøj til ophængning og samle-opgaver.
Med denne prismodel får du en handyman, der er parat til at smække ting op på dine vægge og i loftet. Det kunne fx være lamper i lampeudtagene, billeder og hylder på væggende, et fjernsyn eller surround-sound, der skal op og hænge, osv.

Prismodel 2: 600 kr./timen for en handyman med værktøj til tømmerarbejde.
Her får du mulighed for at hyre en handyman på Amager til at varetage større tømmer-projekter. Det kunne fx være monteringen af et nyt køkken, fastsættelse af nye fodlister, rette skæve døre til, så de ikke knirker, osv.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Få praktisk hjælp ud over det sædvanlige

Hos Better Call Bob går vi op i, at kvaliteten i vores arbejde sidder i skabet. Hver gang.

Du får altid en handyman på besøg, der har været igennem de nødvendige kurser og læringsforløb for at kunne varetage din opgave. Alle vores handymen har desuden en øvrig bred praktisk viden, så vi tager også de ad hoc-opgaver, der måtte opstå, når vi kommer ud til dig.

Sidst, men ikke mindst, så kommer vi selvfølgelig altid med et humør, der er helt i orden. Det er hvad cykelturen er til for, jo!

Kontakt os og få en handyman på Amager forbi dig i dag!

Skal vores handyman på Amager komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.