Handyman Amagerbro

Hvis du godt kunne bruge en handyman på Amagerbro til at tage sig af nogle praktiske opgaver i hjemmet, så har vi løsningen til dig:

Det er selvfølgelig Better Call Bob’s handymen og -kvinder på Amagerbro.

Indre København indeholder over 300.000 husstande – og heraf er der mange tusinde, der ligger på Amagerbro. Hver dag cykler vores handyman rundt i området, og hjælper bydelens borgere med stort og småt af praktiske opgaver. Og vi kan også hjælpe dig.

Om du blot har en spisebordslampe, der skal i loftet, eller om alle dine døre binder, så kommer vi forbi og hjælper dig videre. Vi tager fat på stort set hvad som helst af praktiske gøremål, du har i hjemmet. Alt, du skal gøre, er blot at give lyd til os.

Hvis vores hjælp lyder som noget for dig, så kan du både give os et opkald herunder, eller oprette din opgave i vores system. Så hører du fra os inden længe.

Herunder fortæller vi mere om vores service. Læs med, og find ud af hvor nemt det er at bruge os til at komme videre med det praktiske.

Få en handyman på Amagerbro, og kom de praktiske hængepartier til livs

Hos Better Call Bob gør vi en ære ud af vores hverv som handymen og -kvinder. Vi tager fat på stort set enhver type praktisk opgave, du måtte have.

Herunder kan du se nogle af de opgavetyper, vi ofte løser for vores kunder på Amagerbro:

  • Almindeligt oprydnings-, omrokerings- og udsmidningsarbejde
  • Forefaldende havearbejde
  • Ophængning af gardiner, persienner og lamper
  • Retning og reparation af køkkenlåger og -elementer
  • Samling og/eller reparation af møbler
  • Ophængning af billeder, TV og hylder
  • Tilretning af døre, der binder eller knirker
  • … og meget mere!

Kort sagt er der nærmest ingen begrænsninger for hvad du kan bruge vores handyman på Amagerbro til. Og skulle du alligevel være i tvivl om vi kan hjælpe med det, du står med, så giver du os bare et kald. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Priser: Her får du de billigste handymen

Hos Better Call Bob holder vi vores priser nede, så de fleste kan være med. Det er faktisk en bevidst strategi, vi kører – og det vil vi gerne fortælle lidt mere om.

Som navnet antyder bygger vores koncept på brug af cyklen i stedet for de osende og dyre biler. Det er både godt for miljøet, men det holder også vores omkostninger nede. Vi har ingen udgifter til reparationer og vedligeholdelse af bilen – og cyklerne kan vi selv fikse, når de går i stykker.

Til gengæld kan vi tilbyde dig en pris på en handyman på Amagerbro, der er lavere end hvad du ellers kan finde derude.

Når du bestiller os betaler du et fast opstartsgebyr på kr. 399,-. Gebyret dækker vores udgifter til transport og de materialer, vi skal bruge i arbejdet.

Derudover kommer du til at betale en fast timepris for den tid, vi bruger hos dig. Den konkrete timepris afhænger også af de opgaver, du skal have lavet.

Hvis du skal bruge en handyman u. værktøj tager vi en timepris på kr. 499,-.
Med denne løsning kan du få hjælp til almindelige oprydnings-, omrokerings- og udsmidningsopgaver. Du kan også få en hjælpende hånd til flytningen, hvis du står overfor at skulle skifte adresse. Vi hjælper også med at få ting på loftet eller ned i dit kælderrum.

Hvis du skal bruge en handyman m. værktøj til ophængning tager vi en timepris på kr. 559,-.
Her kan du få hjælp til at få tingene hængt op derhjemme. Det kan fx være lamper, hylder, TV, billeder, gardiner, osv. Vi hjælper også med at samle møbler.

Hvis du skal bruge en handyman m. tømrerværktøj tager vi en timepris på kr. 600,-.
Med denne løsning er der i praksis ikke nogen begrænsninger på hvad vi kan hjælpe dig med – så længe det er inden for en handymans kompetenceområde, selvfølgelig. Det kan fx være, at du skal have monteret nye lister i lejligheden, eller have knirkende eller bindende døre rettet til. Måske har du også et større projekt – måske et køkken, der skal monteres, eller et skur, der skal rejses. Du ringer bare og spørger hvad vi kan hjælpe med, for ofte er begrænsningerne meget få.

Alle vores priser er inkl. moms, og uden skjulte gebyrer.

Få en oplevelse – få en handyman på Amagerbro

Hos Better Call Bob går vi op i, at tingene spiller, når vi hjælper vores kunder videre. Det handler ikke kun om det praktiske – det skal nemlig også være en god oplevelse at få besøg af os.

Vi kommer altid med et godt humør, og klar til at tage fat på det, du skal have ordnet. Det er de friske cykelture med til at garantere – også selvom vejrudsigten måske ikke er den bedste. Og hvis du ikke er til de traditionelle håndværker-jokes, så har vi selvfølgelig også andre med i bagagen.

Alle vores medarbejdere gennemgår løbende opkvalificerende kurser. Disse er med til at sikre, at vores medarbejdere er klædt godt på til at tage fat på hvad end du står og mangler hjælp til.

Når vi fikser tingene i dit hjem er det ikke plaster-løsninger. Det skal virke, når vi tager fra dig igen, og tingene skal være gjort ordentligt. Og hvis noget mod forventning ikke spiller dagen efter, så giver du os blot et kald. Så vender vi hurtigt tilbage, og retter fejlen.

Kontakt os og få en handyman på Amagerbro forbi dig i dag!

Skal vores handyman på Amagerbro komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 60 70 59 39.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 60 70 59 39, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.