Handyman Østerbro

Har du brug for praktisk hjælp i dit hjem – eller måske på arbejdspladsen? Hos Better Call Bob får du en grøn lokal handyman på Østerbro, der kommer forbi dig når du har brug for det.

Disse opgaver løser Better Call Bob’s handyman på Østerbro for dig

Better Call Bob’s handyman på Østerbro kan løse enhver tænkelig mindre praktisk opgave hos dig. Kontakt os blot, og lad os høre hvad du skal have ordnet – så står vi hos dig med værktøjet parat inden længe.

Skal du have hængt lamper op i loftet? Samlet møbler, som du lige har fået hjem? Eller hænger køkkenlågerne lidt? Måske er det blot noget så simpelt som et kælderrum, der skal ryddes op?

Vores handyman på Østerbro er hverken kræsen over de mindre krævende opgaver, eller bleg for de opgaver, der kræver mere. Vi hjælper med det meste – men kontakt os endelig, hvis du er i tvivl.

Vores priser er til at forstå

Vi arbejder kun med priser, der kan fordøjes af almindelige mennesker. Når du bestiller en handyman på Østerbro hos Better Call Bob, så afhænger prisen udelukkende af det værktøj, dine opgaver kræver, at vores handyman medbringer.

Vi arbejder med 2 prismodeller. Dem kan du læse mere om herunder. Alle priser på siden er inkl. moms.

Vi tager kr. 559- i timen for en handyman med værktøj til ophængning og simple samle-opgaver. Til denne pris kan vores handyman bore huller i vægge og loft, og hænge hylder, lamper, billeder og TV op.

Vi tager kr. 600,- i timen for en handyman med værktøj til tømmerarbejde. For denne pris får du en handyman, der kan varetage større tømmerprojekter – fx montering af køkkener, opsætning af vægge, osv.

Ud over de faste timepriser tager vi også et opstartsgebyr på kr. 399,-. I gebyret er der inkluderet transport inden for København C, samt de mest gængse rawlplugs og skruer. Skal vi medbringe materialer til løsningerne tager vi selvfølgelig materialepriserne samt for den tid, vi bruger på at anskaffe det. Alle vores priser er inkl. moms.

Er du i tvivl om hvilken prismodel dine opgaver kræver? Det skal du ikke bekymre dig om. Når du bestiller foretager vi selv en vurdering ud fra dine beskrivelser af det, du skal have ordnet. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Du gavner klimaet med Better Call Bob

Med Better Call Bob får du, som navnet antyder, en handyman, der ikke udleder mere CO2 end det, Bob pruster ud på cyklen.

Med andre ord får du dit livs måske første besøg af en bæredygtig handyman på Østerbro.

Hos Better Call Bob går vi op i at værne om klimaet. Vi er stolte af det ansvar, vi tager på os. Og det er faktisk ikke bare klimaet, vi hjælper – vi gavner nemlig også humøret og helbredet hos de handymen på Østerbro, som vi har ansat hos os.

Få en bæredygtig handyman på Østerbro ud til dig, og få løst de opgaver, der hænger derhjemme. Så får du god samvittighed – både overfor dig selv, og på vegne af klimaet.

Kontakt os og få en handyman på Østerbro forbi dig i dag!

Skal vores handyman på Østerbro komme forbi dig? Så tøv ikke med at række ud til os. Brug kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Og hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at gribe telefonen, og give os et kald på 71 99 48 48.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Opgaven

Dine informationer

Brug for hjælp? Så er du velkommen til at ringe os op på tlf.: 71 99 48 48, eller ræk ud på hej@bettercallbob.dk.